HESTESPORT-CENTERET AS - Webshop
Gratis frakt på ordre over 3000,- Ordren kan ikke overstige 20kg
Horseware Amigo Bravo 12 Regndekken uten fyll KUN STØRRELSE 145CM, Se lagersaldo.
Lagerstatus: 1
kr 1 229
- +
Regndekken med avtagbar hals uten fyll. 900Denier ytterstoff som tåler mye og puster godt.
Lagerstatus: 5
kr 1 375
- +
Amigo Stable Plus Vari-Layer med microfiber lining fra Horseware er et medium tykt stalldekken for innendørs bruk. Vari-Layer gjør at dekkenet pakker seg tettere rundt hesten, og har mer fyll på steder hvor varmetapet er størst. Et dekken som varmer godt samtidig som det er lett. Har linersystem, slik at man kan bygge på dekkenet med ulike linere. Klassisk front lukking.
Lagerstatus: 1
kr 890
- +
Amigo stalldekken 450g med hals.
Lagerstatus: 1
kr 1 430
- +
Transportbelegg fra Horseware i Ripstop-materiale.
Lagerstatus: 4
kr 929
- +
Ball's Solution blister.
Lagerstatus: 15
kr 850
- +
Populært regndekken med fleecefor, 2 kryssgjorter, elastiske beinstropper og haleflapp. Polstring på nakke, bogsplitt samt stillbar i front. Kvalitetsdekken til en rimelig pris. Leveres i svart med marine og hvit kantband.
Lagerstatus: 60
kr 695
- +
Et fantastisk høykvalitets fleece teppe med varmeregulerende materiale og god pusteevne.
Lagerstatus: 1
kr 690
- +
Wahlsten komplett drasjekk i lær Drasjekk er en bedre type sjekk og bruke på hester som har behov for og gå med et lavere hode i fra start for og finne rytme og balanse, men som trenger mer støtte for og ikke galopere senere i løpte når dem begynner og bli trøtte. Drasjekk i kvalitetslær fra Wahlsten. Automatsjekklås medfølger. Passer til Wahlsten sine seler. Vi har også mulighet til å få bygget boksen om, slik at den passer til Walsh seler også. Vi anbefaler å vedlikeholde alle lærprodukter jevnlig med lærbalsam. Alle spenner er av rustfritt stål. Total lengde: 340cm Stillbar lengde: 102cm Kan forlenges opp til 118cm hvis man lager ekstra hull Farge: svart
Lagerstatus: 20
kr 1 155
- +
EquiCHAR- 900g EquiCHAR er et norskprodusert biokull av 100% sertifisert norsk trevirke. Biokull er et av de eldste remediene vi kjenner til brukt mot mage- og tarmproblemer. Det har vært brukt regelmessig til dyr i hundrevis av år og er registrert brukt så langt tilbake som 234 f.Kr. EquiCHAR er utviklet for hest, men kan også brukes til andre dyr. Vi har veldig god erfaring med å gi det til hunder, kyr og kalver i tillegg til kalkuner og kyllinger. Produktet kan brukes daglig. Produktet kan brukes som fôrtilskudd og er velegnet til å blande i fôr, men kan også gis direkte fra hånden.
Lagerstatus: 2
kr 699
- +
Ponnivogn med drag i metall og QH-feste. Ryggstøet gir kusken god komfort og sikkerhet. For sikkerheten har fotbrettet deksel på sidene, for å hindre at kuskens ben skal komme bort i eikene. Vognen kan brukes enten med Shetland ponni eller Russ. Tilpas
Lagerstatus: 1
kr 14 900
- +
Lett cooler dekken, perfekt som svettedekken etter konkurranse, eller til å tørke hesten etter trening eller vasking. Dekkenet kan lett få et personlig preg med varmetrykk med bedriftslogo, hestens navn osv.
Lagerstatus: 1
kr 449
- +
Lett sommerdekken med god passform, laget av pustende Pritex-stoff. Dekken som er utmerket til bruk i stallen eller under transport. Dekkenet har stilige pyntesnorer, praktisk bogspenne med hurtigkrok, bukgjord og beinsnorer. Utmerket for varmetrykk eller brodering av hestens eller stallens navn!
Lagerstatus: 4
kr 729
- +
En nettere og lettere flappsko med brodder.
Lagerstatus: 33
kr 275
- +
Super kodesalve mot mugg. Anbefales !
Lagerstatus: 52
kr 235
- +
Markedets mest solid grime. Nylonforsterkning rundt alle spenner. Topp lærkvalitet.
Lagerstatus: 69
kr 595
- +
Send mail eller ring for bestilling av grimeskilter. 1-3 dagers leveringstid.
Lagerstatus: Tomt på lager
kr 235
- +
Enkelt fleecedekken med gjorder og justering i front.
Lagerstatus: 23
kr 335
- +
Klassisk kjørebitt i rustfritt stål.
Lagerstatus: 75
kr 269
- +
Fleecedekken med høy hals, som gir full beskyttelse rundt halsen. Perfekt for tørking av hesten etter trening og vask, eller til bruk under et tykkere dekken for ekstra isolasjon ved transport om vinteren. Dekkenet er utstyrt med et trepunkts-borrelåsfest
Lagerstatus: 5
kr 629
- +
Dette dekket passer perfekt til USA hjul som FMT og Nitro. Overdrive har et allværs-mønster med gode rulleegenskaper og MaxxProtect anti-punkteringsinnlegg.Maxxis Overdrive har et mønster som gir lav rullemotstand samtidig som det gir godt grep på asfalt og grus uansett været. MaxxProtect er fiberforsterket i materialet i rullebanen som gir ekstra punkteringsbeskyttelse.
Lagerstatus: 1
kr 349
- +
Flytende E-vitamin og Selen produkt med stor effekt. Patentert og utviklet for maksimal absorbering av antioksidantene Selen og vitamin E. Flytende; vil derfor ikke drysse igjennom foret eller bli skjøvet tilside av "finspiste hester". Etter å ha brukt Mega-Sel som tillskuddsfor, har profesjonelle trenere og hesteeiere rapportert en merkbar forandring av: Kryslammelse problemer Muskelspasmer Muskel elastisitet Pels- og hovproblemer Forbedret hjertekapasitet Avls-effektivitet Forbedret muskel, brusk samt knokkelutvikling
Lagerstatus: 13
kr 795
- +
Next Gen seleunderlegg er både pustende, svette og støtabsorberende. Det er et naturprodukt med den beste komfort og slitestyrke.
Lagerstatus: 6
kr 525
- +
Lekker nylongrime med polstret minkfleece. Du får med leietau i samme farge som har polstret håndtak.
Lagerstatus: 59
kr 198
- +
Lett og fin nylongrimer i freshe farger med matchende leietau. Polstret nakke og nese, samt polstret handtak i leietau.
Lagerstatus: 32
kr 195
- +
Flott hanske med veldig god passform og utmerket grep. Hanskene er laget av et teknisk PU-materiale som er mykt og behagelig, samt pustende og veldig sterkt. Hanskene er forsterket mellom fingrene hvor man holder tømmene/tøylene. NB: Hanskene er litt små i størrelsen så vi anbefaler at du bestiller en halv størrelse større enn det du normalt bruker. EGENSKAPER: God passform Utmerket grep Mykt og behagelig materiale Slitesterke Pustende TEKNISK BESKRIVELSE: Teknisk syntetisk lær. VASKEANVISNING: Maskinvask 30°C.
Lagerstatus: 4
kr 335
- +
Horseware sitt IONIC stalldekken. Dekkenet har 200g fyll, 1000denier ytterstoff og gode pusteegenskaper.
Lagerstatus: 1
kr 2 169
- +
Lagerstatus: 2
kr 2 190
- +
Rapid Beet fra Saracen Horse Feeds. Kun 10 minutter fra tørt til den er klar til bruk. Fri for melasse, høyt fiberinnhold. Under 5% sukker og kun 1,5% stivelse. Dette er bedre enn andre typer på markedet! 100g Rapid Beet trenger minst 0,5L vann.
Lagerstatus: 1
kr 459
- +
Komplett sett med fleecedekken, matchende grime med leietau og bandasjer!
Lagerstatus: 1
kr 599
- +
Lett og fint bevernylondekken til stall og reise.
Lagerstatus: 1
kr 560
- +
Flott stalldekken fra Horseguard i sort farge. 210 denier nylon for god holdbarhet. 150g polyesterforing passer godt som overgangsdekken. Doble klipsspenner i front, elastiske beinstropper, haleflapp og kryssgjorder. Kommer i størrelse 95-165cm.
Lagerstatus: 7
kr 699
- +
-3%
Mykgjørende salve, anvendes ved tørrhet og hindre kløe. Inneholder olivenolje, bivoks, ringblomst og B5.
Lagerstatus: 49
kr 445
- +
Klassisk fleecedekken i Newmarket Golden Stripe farge.
Lagerstatus: 1
kr 595
- +
Termoregulerende dekken som kan brukes etter trening/transport. Dekkenet har unike egenskaper som regulerer temperaturen på hesten og holder den tørr.
Lagerstatus: 1
kr 795
- +
Lagerstatus: 8
kr 250
- +
Syntetisk treningsele i bred anatomisk modell. Leveres med gjord, salettpute, ryggstykke og bredt fortøy. Modellen er utarbeidet av Timo Nurmos, en av Sveriges store trenere.
Lagerstatus: 5
kr 4 900
- +
Klassisk ulldekken til stall, reise eller tørke, med overlappende brystlukkning i lær. 2 gjorter og halereim med polstring.
Lagerstatus: 1
kr 795
- +
Topp kvalitet seleunderlegg i kjent Walsh Design. Undersiden er i meget slitesterkt waffle materiale.
Lagerstatus: 4
kr 915
- +
-14%
Kraftig vanntett pustende utedekken. 400g fyll og avtagbar hals.
Lagerstatus: 22
Før: 2 250 kr 1 935
- +
-15%
Stalldekken med 550gr. for. Et ekstra tykkt dekken for kalde staller og ekstra kalde vinterdager.
Lagerstatus: 11
Før: 1 795 kr 1 526
- +
-19%
Ren arnika i flytende form. 1L
Lagerstatus: 11
Før: 284 kr 230
- +
-20%
Bucas Celtic Stable-serien tilbyr overlegen ytelse, styrke, holdbarhet og kvalitet. Disse stalldekken er laget med ytterstoff i polypropylen og fôring i Bucas antibakteriell Stay-Dry-tekstil. Dette gir et dekken som kan tørke en våt eller svett hest ekstremt raskt. Dekkenet kan brukes på en våt hest på samme måte som et svettedekken. Det vil raskt tørke hesten og man trenger ikke å fjerne det, slik at man ikke trenger å bytte dekken så ofte. Den antibakterielle fôringen bidrar til å holde dekkenet friskt og i god stand.
Lagerstatus: 1
Før: 1 335 kr 1 068
- +
-20%
Flott coolerdekken fra Bucas.
Lagerstatus: 1
Før: 945 kr 756
- +
-20%
Freedom Utedekken-serien gir deg mye for pengene, og garanterer for den gode Bucaskvaliteten.Freedom Utedekken kommer med en Rip-stop 600 denier utside, og kommer i tre tykkelser - Lett utedekken, Medium med 150g isolasjon og Ekstra med med 150g isolasjon.Det finnes to typer Freedom Utedekken: Klassisk og Halsdekken hvor Halsdekken Medium og Halsdekken Ekstra har 150g isolasjon på halsdelen.Godt design, enkelt å bruke og tilgjengelig i marineblå. Egenskaper: Vanntett og pustende rip-stop utside Pustende nylonfôr Kryssgjorder Fester til beinsnorer Kommer i Klassisk og Halsdekken
Lagerstatus: 9
Før: 1 095 kr 876
- +
-20%
Bucas Freedom utedekken 300g med fast hals. Godt pustende utedekken med regntett ytterstoff.
Lagerstatus: 1
Før: 1 699 kr 1 359
- +
-20%
Lett og fint regndekken med 50g fyll.
Lagerstatus: 1
Før: 1 145 kr 916
- +
-20%
Beskrivelse Prize Cooler et lett kvalitetsdekken med flere bruksområder, det er ideelt både som svettedekken, transportdekken, til stevner og som lett stalldekken. Det har et enkelt lag med Stay-dry stoff, som transporterer bort fuktighet og sørger for at hesten alltid er tørr. Tilgjengelig i standard marineblå og svart med sølv kantband. Kan broderes eller trykkes som seiersdekken eller sponsordekken. Egenskaper: Et enkelt lag med Stay-dry stoff, som transporterer bort fuktighet og sørger for at hesten alltid er tørr Lav friksjon på stoffet på utsiden gjør at flis og halm ikke klistrer seg fast Bogsplittene gir en utmerket passform og nok av plass til skuldrene Overlappende front gir komfort og beskytter mot stroppene og festene foran Snorer inkludert
Lagerstatus: 6
Før: 675 kr 540
- +
-50%
Tykkt og godt leiedekken i knallfine farger. Perfekt som seiersdekke til sponsor.
Lagerstatus: 4
Før: 640 kr 320
- +
-25%
Superlett travhjelm i karbonfiber, med lærskjerm og ørebeskyttere i lær. Avtagbar fôring i Coolmax-materiale, som er lett å rengjøre. Godkjent i henhold til CE/EN1384 sikkerhetskravene.XS – 54, S – 56, M – 58, L – 60, XL – 62, XXL – 64
Lagerstatus: 9
Før: 2 575 kr 1 931
- +
-20%
Buzz Off fluedekken fra Bucas. Med hals.
Lagerstatus: 1
Før: 1 090 kr 872
- +
-25%
Stilig travhjelm, amerikansk modell med pent visir, med ett luftig innerfór. Festeanordning med enkel klikk under haken. Lett og behagelig hjelm godkjent i henhold til CE/EN 1384 av Tüv, Tyskland.XXL - 64, XL – 62, L – 60, M – 58, S – 56.
Lagerstatus: 7
Før: 1 390 kr 1 042
- +
-10%
Spesiallaget ute/innedekken for traveren. Overlegen passform, vanntett pustende med avtagbar hals. Travtrenerens favorittdekken. 350gr. for
Lagerstatus: 176
Før: 1 435 kr 1 295
- +
-10%
Flotte stalldekken i 400g. Sorte med grønne kanter. Uten hals. Hals kan kjøpes separat.
Lagerstatus: 13
Før: 995 kr 896
- +
-15%
Lett vantett pustende utedekken med 200gr. for. Overlegen passform gjør at dekkenet alltid sitter perfekt.
Lagerstatus: 40
Før: 895 kr 761
- +
-14%
Amigo stalldekken med 450g fyll. Dekken med god passform, og avtagbar hals og linerfester.
Lagerstatus: 4
Før: 2 259 kr 1 943
- +
-12%
Lagerstatus: 6
Før: 1 849 kr 1 619
- +
-21%
Vanntett utedekken med 200gr. for
Lagerstatus: 1
Før: 1 249 kr 986
- +
-20%
Lagerstatus: 7
Før: 125 kr 100
- +
-20%
Bucas Freedom stalldekken 150 gram, er et veldig mykt og lett stalldekken i 600 Denier ripstop ytterstoff. Glatt silkefor på innsiden. Dette er et av våre mest solgte dekken. Passer spesielt bra til de litt mindre hestene som sliter med at de blir for store i halsen osv. Farge, Navy
Lagerstatus: 8
Før: 875 kr 700
- +