Gratis frakt på ordre over 3000,- Ordren kan ikke overstige 20kg
Du er her: Forsiden > Til kusk/rytter
Superlett travhjelm i karbonfiber, med lærskjerm og ørebeskyttere i lær. Avtagbar fôring i Coolmax-materiale, som er lett å rengjøre. Godkjent i henhold til CE/EN1384 sikkerhetskravene.XS – 54, S – 56, M – 58, L – 60, XL – 62, XXL – 64
Lagerstatus: 9
2 575 kr
- +
Stilig travhjelm, amerikansk modell med pent visir, med ett luftig innerfór. Festeanordning med enkel klikk under haken. Lett og behagelig hjelm godkjent i henhold til CE/EN 1384 av Tüv, Tyskland.XXL - 64, XL – 62, L – 60, M – 58, S – 56.
Lagerstatus: 9
1 449 kr
- +
Ny og forbedret modell høsten 2019. God og varm dress som holder deg tørr i regn og snøvær.
Lagerstatus: 24
4 345 kr
- +
Flott hanske med veldig god passform og utmerket grep. Hanskene er laget av et teknisk PU-materiale som er mykt og behagelig, samt pustende og veldig sterkt. Hanskene er forsterket mellom fingrene hvor man holder tømmene/tøylene. NB: Hanskene er litt små i størrelsen så vi anbefaler at du bestiller en halv størrelse større enn det du normalt bruker. EGENSKAPER: God passform Utmerket grep Mykt og behagelig materiale Slitesterke Pustende TEKNISK BESKRIVELSE: Teknisk syntetisk lær. VASKEANVISNING: Maskinvask 30°C.
Lagerstatus: 4
335 kr
- +
Lagerstatus: 21
300 kr
- +
Blundstone Comfort er en lekker kjøre og stall støvel med sort strikk i sidene og i sort skinn. 558-modellen hører til «The Originals»-serien til Blundstone, som inneholder de mest ikoniske og populære skoene til merket på verdensbasis. Chelsea bootsene har elastisk bånd på inn- og utsiden av skoene. Med de to pull-tabsene er skoen lett å ta av og på. Skoen kommer i impregnert skinn av svært god kvalitet, slik at du kan ha glede av skoene i mange år. Sålene er spesielt utviklet for å dempe for støt og redusere ryggproblemer. Spesifikasjoner: Elastisk i sidene Materiale: skinn i høy kvalitet TPU såle med godt grep Midtsåle med demping SPS Max Comfort støt-absorberende Avtagbar såle med XRD® Technology
Lagerstatus: 1
1 795 kr
- +
Blundstone 063 Dressboot Svart - Stilig Blundstone-støvel med en finere såle ideell for løpskjøring og ridning, men passer også godt i stallen eller i terrenget. Blundstone 063 er street-versjonen av Blundstones populære støvler. Modellen er laget av førsteklasset impregnert premium skinn og har en mykere profil og en mindre grov såle enn den originale modellen. Skoen er lett å ta av og på og har elastikk på begge sider. I likhet med de originale støvlene har modellen god bredde i foten og uttagbare innleggssåler som kan byttes ut med egne innlegg. Yttersålen er slitesterk, sklisikker og ekstra motstandsdyktig mot mikrobiologisk nedbrytning, olje og syre. En lett og behagelig støvel som bare blir finere med årene med rett pleie og holder føttene tørre og varme året rundt. Detaljer: Impregnert premiumskinn Lett og behagelig modell Kraftig elastikk på begge sider Uttakbare innleggssåler Dempende mellomsåle SPS Max Comfort-system for utmerket støtdemping og komfort hele dagen Slitesterk og sklisikker TPU yttersåle
Lagerstatus: 5
1 795 kr
- +
selges i par.
Lagerstatus: 3
95 kr
- +
Lagerstatus: 1
2 690 kr
- +
Topp kvalitet italiensk kjørstøvel i elegant design. Glidelås i front.
Lagerstatus: 4
1 850 kr
- +
Kjøreteppe i vanntett Endura-stoff. Teppet skal brukes under selen. Utmerket for å holde hestens muskler varme under treningen. Teppet har mykt fleecefôr. To reimer på hver side sørger for at teppet ligger godt på plass. (M=varmblodshester og hester som b
Lagerstatus: 4
589 kr
- +
Svensk kjøreteppe i Enstex. Teppet har mykt fleecefôr og er tenkt til å brukes rett bak selen. Festes greit til hesten og holder godt på plass ved hjelp av clipsspenner og nylonstropper. (M=varmblodshester og hester som bruker ca. 135cm dekken / L=store v
Lagerstatus: 6
499 kr
- +
Små i str.
Lagerstatus: 7
199 kr
- +
Elastisk godkjent sikkerhetsvest med med borrelåser i sidene.
Lagerstatus: 1
1 195 kr
- +
Behagelige allværshansker i vanntett materiale og med fleecefôring
Lagerstatus: 2
329 kr
- +
Lagerstatus: 2
659 kr
- +
Lagerstatus: 3
669 kr
- +
Beskrivelse Perfekt, høykvalitets vinterjakke. Denne tekniske jakken er vindtett, vanntett og pustende takket være det høyfunksjonelle materialet og heltapede sømmer og polstring. Den er varm, særlig robust og holdbar, noe som gjør den perfekt som arbeidstøy i kaldt og utfordrende vintervær. Egenskaper: Fulltapede sømmer, 150 gram Polstret med polyfyll Vindtett, vanntett og pustende (10000mm/10000mvp) Teflonbelegg To innerlommer med glidelås Refleksdetaljer for sikkerhet Brystlomme med glidelås Ermer med borrelås og lycra rundt håndledd Størrelse: Unisex Raglan-erme for maksimal bevegelsesfrihet YKK glidelås foran Ekstra flapp på glidelåsen som hindrer søle og støv fra å komme inn Lengde på str M er ca. 83 cm. fra kragen til bunnen av ermet Buy the matching Trousers! (35051) Teknisk beskrivelse: Skallmateriale: 100% nylon taslon. Vaskeanvisning: 40 grader.
Lagerstatus: 4
1 949 kr
- +
Perfekt, høykvalitets vinterbukse! Disse tekniske buksene er vindtette, vanntette og pustende takket være det høyfunksjonelle materialet, heltapede sømmer og polstring. Den er varm, særlig robust og holdbar, noe som gjør den perfekt som arbeidstøy i kaldt og utfordrende vintervær. Egenskaper: Heltapede sømmer Vindtett, vanntett og pustende (10000mm/10000mvp) 150 g polyfyll Teflonbelegg Avtakbare, elastiske bukseseler Elastisk stoff i linningen rundt livet for ekstra komfort Reflekterende trykk på stoffet for ekstra sikkerhet Avtagbar strikk under føttene Forsterket i skrittet Buy the matching Jacket! (35041) Størrelse: Unisex Teknisk beskrivelse: Skallmateriale: 100% nylon taslon. Vaskeanvisning: 40 grader.
Lagerstatus: 10
1 909 kr
- +
Lette og pustende kjørebukser til sommeren. Perfekt for kjøring om sommeren. Det lette polyestermaterialet som er brukt har et teflonbelegg som beskytter mot skitt, støv og lett regn.
Lagerstatus: 3
889 kr
- +
Tekniske bukser som er vindtette, vanntette og pustende takket være det høyfunksjonelle materialet og heltapede sømmer. Den er særlig robust og holdbar, noe som gjør den perfekt som arbeidstøy i varierende og utfordrende vær. Materialet er vindtett, vanntett og pustende (10000mm/10000mvp) med teflonbelegg.
Lagerstatus: 1
1 019 kr
- +
Lette og pustende sommerbukser. Perfekt å bruke som arbeids- eller treningsbukse om sommeren. Materialet som er brukt har et teflonbelegg som beskytter mot skitt, støv og lett regn.
Lagerstatus: 2
559 kr
- +
Lett og pustende sommerjakke med avtakbare armer. Perfekt å bruke som arbeids- eller treningsjakke om sommeren. Jakkens materiale har et teflonbelegg som beskytter mot skitt, støv og lett regn.
Lagerstatus: 2
649 kr
- +
Lagerstatus: 1
669 kr
- +
Lagerstatus: 1
445 kr
- +
Hanske med perfekt passform og utmerket grep på håndflaten; klebrig silikon gjør det nesten umulig å skli. Borrelåsregulering på oversiden. Syntetisk skinn.
Lagerstatus: 8
335 kr
- +
Øre- og nakkevarmer til travhjelmer 30216 og 30208. Tykk polstring over ørene. Ytterskall i vind- og vanntett tekstil. Festes til hjelmen med borrelås. Finn-Tack-logo brodering på baksiden.
Lagerstatus: 5
195 kr
- +
Ørevarmere til travhjelmer 30216 og 30208. Tykk polstring over ørene. Ytterskall i vind- og vanntett tekstil. Festes til hjelmen med borrelås. Selges parvis.
Lagerstatus: 6
155 kr
- +
Hjelmovertrekk til travhjelm. Passer til hjelmene 30208 og 30215.
Lagerstatus: 8
235 kr
- +
Kjørebriller med anti-dugg og speilbehandling på linsene. Linsene er laget av polykarbonat med 400UV-behandling. Strikk med Finn-Tack logo.
Lagerstatus: 2
295 kr
- +
Stilige kjørebriller med kvalitets rammer i kupronikkel og linser polykarbonat (400UV-beskyttelse). Ripebehandlet. Justerbar nesepute.
Lagerstatus: 6
399 kr
- +
Lagerstatus: 1
475 kr
- +
Lagerstatus: 2
1 499 kr
- +
All Grattan helmets are Snell approved and made up of hand-layup fiberglass. Each is individually assembled at our family owned and operated Company. Liners are hand stitched and each have a 100% genuine leather harness. Each helmet must meet a quality assurance standard prior to shipping
Lagerstatus: 5
4 690 kr
- +
Lagerstatus: 2
469 kr
- +
Kjørehansker sommermodell. Myke og gode!
Lagerstatus: 5
259 kr
- +
Enkelt hjelmtrekk uten skjerm som passer til de fleste modeller.
Lagerstatus: 1
129 kr
- +
Lett og fint hjelmtrekk i nylon som også passer over brem.
Lagerstatus: 7
185 kr
- +
Utmerkede travbriller med justering både på armlengde og vinkelen. Panoramalinse i polykarbonat med beskyttelse mot riper og 99 % UV-beskyttelse. Oppfyller CE EN166 / ANSI Z87.1-krav.
Lagerstatus: 1
195 kr
- +
Topp kvalityet kjørebriller med lufteventil for å hindre dugg.
Lagerstatus: 7
145 kr
- +
Solide og lette kjørebriller i slitesterkt polykarbonat. Brillene er klare og ripebestandige.
Lagerstatus: 3
75 kr
- +
Klassisk kjørebrille i 3 farger.
Lagerstatus: 137
83 kr
- +
Lagerstatus: 1
695 kr
- +
Høyfunksjonelle kjøresko med et ekstra lag med varme for kjøring om høsten/vinteren. Det vanntette læret og det polstrede fôret er varmt og komfortabelt, samtidig som de elastiske sidepanelene og løkkene bak gjør dem enkle å ta på. Den robuste gummisålen gir deg et godt grep på isen.
Lagerstatus: 3
999 kr
- +
Kjørestøvler i lær med vinterforing.
Lagerstatus: 8
849 kr
- +
Feanske lakkerte kjørestøvler med forsterkning bak.
Lagerstatus: 5
1 890 kr
- +
Lagerstatus: 11
1 699 kr
- +
Kjørestøvler med kraftig såle og forsterkning på hel.
Lagerstatus: 13
1 499 kr
- +
Klassisk støvel med solid såle og teddyfor.
Lagerstatus: 4
695 kr
- +
Lagerstatus: 2
1 150 kr
- +
Lett, komfortabel og elegant sikkerhetsvest, unisex. Komperdell Cross Vest Light II er produsert i et teknisk, kompakt og støtabsorberende materiale som gir beskyttelse i front, siden og ryggen. Komperdell Cross Vest Light II kombinerer god beskyttelse med lav vekt, maksimal bevegelighet og høy komfort. Glidelås i front forenkler av/påkledning. Elastikk i siden og over skulder gir mulighet for individuell tilpasning. Ventilert materiale regulerer kroppsvarmen og transporterer bort overskuddsvarme og fuktighet/svette. Komperdell Cross Vest Light II er vendbar slik at du kan velge mellom en klassisk svart, eller en sprek og trendy farge. Slank design gjør det mulig å bruke Komperdell Cross Vest Light II under jakken eller vesten dersom du ønsker det. Komperdell Cross Vest Light II er designet i Østerrike og kombinerer god beskyttelse med lav vekt, maksimal bevegelighet og høy komfort. Komperdell Cross Vest Light II er godkjent etter EN 1621-2. Komperdell Cross Vest Light II finnes i juniormodell fra størrelse 116 til 152, damemodell fra størrelse XXS til XL og herremodell/Unisex fra størrelse XXS til XXL. Sikkerhetsvesten oppfyller kravene til NRYF Konkurransereglement for sprangridning (KR II) for alle ryttere 18 år og yngre, samt DNT sine bestemmelser om påbudt utstyr til kusk og rytter.
Lagerstatus: 1
2 859 kr
- +
Lagerstatus: 5
1 529 kr
- +
Lett, komfortabel og elegant sikkerhetsvest, unisex. Komperdell Cross Vest Light II er produsert i et teknisk, kompakt og støtabsorberende materiale som gir beskyttelse i front, siden og ryggen. Komperdell Cross Vest Light II kombinerer god beskyttelse med lav vekt, maksimal bevegelighet og høy komfort. Glidelås i front forenkler
Lagerstatus: 10
2 195 kr
- +
Lett, komfortabel og elegant sikkerhetsvest, unisex. Komperdell Cross Vest Light II er produsert i et teknisk, kompakt og støtabsorberende materiale som gir beskyttelse i front, siden og ryggen. Komperdell Cross Vest Light II kombinerer god beskyttelse med lav vekt, maksimal bevegelighet og høy komfort. Glidelås i front forenkler
Lagerstatus: 8
2 195 kr
- +
The 13-Five is perhaps the most comfortable goggle yet. The low profile lens format is a perfect fit over the brows but under the helmet. It's made with a multi-layer foam that's soft enough to wear for long hours. The spherical lens gives you a great distortion free view with totally unobstructed peripheral vision. The headband is made with a silicone bead to hold tight after adjustment. All 13-Five lenses are 100% UV blocking and impact resistant. This goggle comes with its own microfiber carrying case that can be used to clean the lens. Strap Colors: -Amber lens with black strap -Brown gradient lens with black strap -Clear lens with black strap -Gray lens with black strap -Red gradient lens with red strap -Red flare lens with black strap -Royal gradient lens with royal strap Goggle SPECS: -Weight 37g -Strap Width 16.5mm -Lense Length 145mm -Lense Height 62mm MADE IN AMERICA
Lagerstatus: 1
345 kr
- +
This is the original jockey goggle used for horse racing worldwide since Kroop's invented it in the 1940's. Made with proprietary high clarity, scratch resistant lens, stitched edging and brass hardware.
Lagerstatus: 8
195 kr
- +
Lagerstatus: Tomt på lager
4 800 kr
- +
Racing allværsbukser. Vanntette bukser med seler.
Lagerstatus: 1
2 950 kr
- +
Vanntett pustende vår og høstdress. Lveres i marine og svart. * Høyt liv med bukseseler *Reflekser *Teipede lommer og glidelås *Solid rippstopp stoff
Lagerstatus: 18
3 339 kr
- +
Lagerstatus: 1
695 kr
- +