Gratis frakt på ordre over 3000,- Ordren kan ikke overstige 20kg
Tykkt og godt leiedekken i knallfine farger. Perfekt som seiersdekke til sponsor.
Lagerstatus: 4
640 kr
- +
Fleecedekken med høy hals, som gir full beskyttelse rundt halsen. Perfekt for tørking av hesten etter trening og vask, eller til bruk under et tykkere dekken for ekstra isolasjon ved transport om vinteren. Dekkenet er utstyrt med et trepunkts-borrelåsfest
Lagerstatus: 17
665 kr
- +
Lett og fint bevernylondekken til stall og reise.
Lagerstatus: 1
560 kr
- +
Klassisk fleecedekken i Newmarket Golden Stripe farge.
Lagerstatus: 1
595 kr
- +
-29%
Lett cooler dekken, perfekt som svettedekken etter konkurranse, eller til å tørke hesten etter trening eller vasking. Dekkenet kan lett få et personlig preg med varmetrykk med bedriftslogo, hestens navn osv.
Lagerstatus: 4
Før: 695 495 kr
- +
-19%
Lett sommerdekken med god passform, laget av pustende Pritex-stoff. Dekken som er utmerket til bruk i stallen eller under transport. Dekkenet har stilige pyntesnorer, praktisk bogspenne med hurtigkrok, bukgjord og beinsnorer. Utmerket for varmetrykk eller brodering av hestens eller stallens navn!
Lagerstatus: 9
Før: 745 605 kr
- +
Behagelig og mykt fleecedekken. Egner seg godt til bruk i stallen. Det pustende stoffet både varmer og avleder fuktighet. Dekkenet har manketeddy og kantbånd i nylon. Dekkenet er utstyrt med dobbel bogspenne, kryssgjorder og halesnor.
Lagerstatus: 3
379 kr
- +
Lagerstatus: 1
1 335 kr
- +
Kvalitets fleecedekken som ikke loer, med meshfôring og god passform. Materialets tekniske egenskaper hjelper hesten å tørke fort og forhindrer hår fra å sette seg fast i dekkenet. Hurtigkrok på bogspenne, gjord, halereim og beinsnorer.
Lagerstatus: 8
929 kr
- +
This sporty net cooler is ideal for travelling or after washing your pony or horse. Its lightweight mesh design promotes air filtration and fast drying.
Lagerstatus: 8
285 kr
- +
Luxus dekken med hel hals, laget i tykk ull. Lærspenner i bryst, samt avtagbare kryssgjorter og beinstropper. Farge: Marine med gullkant. Stoff: 85% ull og 15%nylon
Lagerstatus: 12
1 295 kr
- +
Tykt og godt fleecedekken i marine med lilla og grå striper.
Lagerstatus: 3
699 kr
- +
Glatt elegant reisedekken med 100gr. cool max for.
Lagerstatus: 3
965 kr
- +